Stefan de Groot

Stefan de Groot / tentoonstelling  / Look Up Haarlem van Stefan de Groot

Look Up Haarlem van Stefan de Groot

Schilderen met je potlood
Stefan de Groot is een illustrator, animator, uitgever en kunstenaar. Vorig jaar toonde hij zijn eerste kunstwerken tijdens Kunstlijn Haarlem 2017. De tentoonstelling liet schilderijen zien in de serie LookUp Haarlem. Gebouwen en details van gebouwen in Haarlem. Alle schilderijen zijn gemaakt op de iPad met de Apple Pencil. De techniek is nu eindelijk zo ver dat het mogelijk is om kunst te maken op de iPad.De schilderijen werden uitgeprint op canvas en daarna werden ze nog beschilderd met acrylverf. Bekijk de video over het maken van de serie LookUp Haarlem. De meeste schilderijen werden verkocht tijdens de tentoonstelling. Op deze site zijn nog enkele schilderijen op canvas verkrijgbaar.
Teyler’s Museum
Koningstraat 20
Beeld Oude Rabobank
Raakspoort Haarlem

Tik op de naam en bekijk de schilderijen in de shop.
De andere schilderijen zijn nu op Metaal Print verkrijgbaar. Kijk in de Shop naar alle schilderijen van LookUp Haarlem.