Stefan de Groot

Stefan de Groot / Nieuws  / Cover Haarlemse Stadsglossy

Cover Haarlemse Stadsglossy

Lancering Haarlemse Stadsglossy nummer 58

Op 14 september was de lancering van de Haarlemse Stadsglossy nummer 58 op de redactie van het blad. De uitgever Jeanette Eversen overhandigde het eerste exemplaar aan multimedia kunstenaar Stefan de Groot. Op de cover staat een schilderij van de  Amsterdamse Poort in Haarlem van zijn hand. In het blad staat ook een interview met Stefan de Groot.

Uitgever Jeanette Eversen overhandigt nummer 58 van De Haarlemse Stadsglossy aan Stefan de Groot

Uitgever Jeanette Eversen overhandigt nummer 58 van De Haarlemse Stadsglossy aan Stefan de Groot

Haarlemse Stadsglossy 58 cover Stefan de Groot

Kunstlijn Haarlem 2018

Het blad is gewijd aan de opkomende Kunstlijn Haarlem. Een uniek evenement waar 250 Haarlemse kunstenaars aan mee doen. Tijdens de Kunstlijn stellen kunstenaars hun ateliers open en zijn de werken ook te zien in galeries en publieke gebouwen in Haarlem en omgeving. In het blad staat ook een interview de voorzitter van Kunstlijn Haarlem, Joke Breemouer. Dit jaar is de 33ste editie van het evenement en Joke Breemour is al 22 jaar voorzitter. De Haarlemse Stadsglossy werkt nauw samen met Kunstlijn Haarlem en stelde Joke Breemouer aan als gast redacteur. Zij mocht bepalen wie op de cover van het magazine kwam te staan. Voor dit Kunstlijn Haarlem nummer koos ze voor kunstenaar Stefan de Groot, die een jaar eerder al een expositie LookUp Haarlem had met schilderijen van Haarlem. De Haarlemse Stadsglossy is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar bij het V.V.V. Haarlem en veel Haarlemse winkels. 

Haarlemse Stadsglossy interview Stefan de Groot

Expositie Stefan de Groot

Tijdens de Kunstlijn Haarlem zal het werk van Stefan de Groot te zien zijn in een duo expositie met kunstenares Christhilde Klein op de redactie van  Haarlemse Stadsglossy. Het schilderij van de Amsterdamse Poort met de Blauwe Tram zal  samen met andere schilderijen van Haarlem en omgeving te zien zijn. Het schilderij is onderdeel van de tentoonstelling  ‘We gaan naar Zandvoort! Een digitale reis van verleden naar heden’ voor het Zandvoorts Museum. De tentoonstelling wordt geopend op 16 november 2018.  Amsterdamse Poort met Blauwe Tram is te koop als Metaal Print.

Kunstlijn Haarlem 2018
Expositie Stefan de Groot
2, 3 en 4 november 2018
Locatie:
Redactie Haarlemse Stadsglossy
Lange Boogaardstraat 8 zwart
2011 WV Haarlem