Stefan de Groot

Stefan de Groot / tentoonstelling  / Stefan de Groot Expositie Kunstlijn Haarlem 2018
Stefan de Groot Expositie Kunstlijn 2018

Stefan de Groot Expositie Kunstlijn Haarlem 2018

Stefan de Groot Expositie Kunstlijn Haarlem 2018

Tijdens Kunstlijn Haarlem 2018 zal multimedia kunstenaar Stefan de Groot zijn nieuwe werk laten zien op de redactie van de Haarlemse Stadsglossy. Het is een duo expositie met kunstenaar Christhilde Klein.

Stefan de Groot maakt schilderijen op zijn iPad. Vorig jaar exposeerde hij voor het eerst zijn iPad schilderijen in de serie LookUp Haarlem tijdens Kunstlijn Haarlem. Het was een serie schilderijen met details van gebouwen uit Haarlem. De schilderijen vielen op en Kunstlijn Haarlem besloot om voor het kunstnummer van de Haarlemse Stadsglossy één van zijn werken op de cover te plaatsten. Het is een schilderij van de Amsterdamse Poort met de Blauwe Tram uit 1925. 

Tentoonstelling Zandvoorts Museum
Op het moment is Stefan de Groot bezig met de voorbereidingen van de tentoonstelling ‘We Gaan Naar Zandvoort! Een digitale reis van verleden naar heden’ voor het Zandvoorts Museum. Het is een reis met de trein en met de Blauwe Tram van Amsterdam naar Zandvoort. Voor deze tentoonstelling zal De Groot een digitaal levend schilderij maken, die tot stand komt terwijl je er naar kijkt.  De tentoonstelling opent op 16 november 2018 in het Zandvoorts Museum.

Stefan de Groot Beach Dudes Zandvoort

Tijdens de Kunstlijn Haarlem 2018 presenteert Stefan de Groot nieuw werk van Haarlem en omgeving en zijn al twee schilderijen te zien van de tentoonstelling in het Zandvoorts Museum.

Opening expositie
De opening van de duo expositie van Christhilde Klein en Stefan de Groot is op 2 november om 16:30 uur bij de redactie van de Haarlemse Stadsglossy. Op 3 en 4 november is de duo expositie te zien van 10:00 uur – 17:00 uur.

Adres: Lange Boogaardstraat 8 zwart, 2011 WV Haarlem

Openingstijden:
2 november: 16:30 uur – 18:00 uur
3 november: 10:00 uur – 17:00 uur