Stefan de Groot

Stefan de Groot / Boek  / Procreate 4 Handleiding – tekenen op de iPad boek en eBoek
Procreate 4 Handleiding tekenen op de iPad door Stefan de Groot

Procreate 4 Handleiding – tekenen op de iPad boek en eBoek

Procreate 4 Handleiding – tekenen op de iPad

Procreate 4 Handleiding door Stefan de Groot

Procreate is de beste teken en schilder app voor de iPad. Je kan de app gebruiken als schetsboek, maar je kan er ook volwaardige kunstwerken mee maken. Als je de app eenmaal hebt aangeschaft in de AppStore dan zijn daarna alle updates gratis. In dit boek legt Stefan de Groot alle functies uit van Procreate 4, van het aanmaken van je eerste canvas tot het maken van animaties. Hoe sla je een illustratie op en hoe deel je ze via mail of via de Cloud? Leer hoe je met behulp van de Perspective Guide tekeningen kan maken in een 1, 2 en 3-punts perspectief. Gebruik de penselen en maak zelfs eigen penselen. Leer hoe je nauwkeurige selecties kunt maken en de afbeeldingen kunt transformeren, roteren en zelfs in perspectief kunt slepen. Leer hoe je de kleuren, curves en algehele look kunt aanpassen met vervagings-effecten.

Jean-Marc van Tol, tekenaar en co-auteur van Fokke & Sukke
Ik ben een onbenul met de iPad. Maar door Stefan en zijn uitleg heb ik Procreate leren gebruiken en sinds januari 2016 teken ik alle Fokke & Sukkes op mijn iPad Pro. Door hem kan iedereen het leren!

Softcover
Formaat: 21 cm – 29,7 cm
Pagina’s:  94
Full Color
ISBN: 978-94-91733-18-5
Prijs: € 29,95
Auteur: Stefan de Groot
Uitgever: Creative Cave Publishers

Procreate 4 Video Handleiding eBoek op Apple Books

Hetzelfde boek is verkrijgbaar op Apple Books als interactief eBoek met videolessen. Elk hoofdstuk begin met een videoles, daarnaast kan je alles lezen in tekst en is het eBoek verrijkt met interactieve afbeeldingen en een zoek functie.
De videolessen zijn 2 uur en 45 minuten.

eBoek
Pagina’s:162
MB: 52,5 MB
Video’s: 165 minuten
ISBN: 9789491733178
Prijs: € 29,99
Auteur: Stefan de Groot
Uitgever: Creative Cave Publishers