Stefan de Groot

Stefan de Groot / Nieuws  / Trailer F1 3D Sound Experience Zandvoorts Museum

Trailer F1 3D Sound Experience Zandvoorts Museum

F1 3D Sound Experience

Dit is de teaser trailer voor de F1 3D Sound Experience. Multimediakunstenaar Stefan de Groot maakt in samenwerking met Technodesk Audiovisuele projecten deze nieuwe beleving voor Zandvoorts Museum. De F1 3D Sound Experience is onderdeel van de expositie ‘Formule 1 Magic Moments’ die van 13 maart t/m 17 mei 2020 te zien is in het Zandvoorts Museum. Het is een opmaat voor de Formule 1 op Circuit Zandvoort 2020.

In deze experience wordt de geschiedenis verteld van Circuit Zandvoort van 1948 t/m 1985 aan de hand van unieke beelden en geluiden. Voor deze experience wordt een aparte ruimte gebouwd voor een ultieme beleving van beeld en geluid. Volg de Grand Prix races met een 3D geluid en hoor de auto’s om je heen denderen.

13 maart t/m 17 mei 2020
Zandvoorts Museum

Stefan de Groot

De F1 3D Sound Experience wordt gemaakt door Stefan de Groot van Creative Cave in samenwerking met Edwin Teunissen van Technodesk Audiovisuele Projecten. Zij waren al eerder verantwoordelijk voor de succesvolle tentoonstelling ‘We gaan naar Zandvoort!’.