Stefan de Groot

Stefan de Groot / Nieuws  / Opening Magic Moments Zandvoorts Museum uitgesteld
Magic Moments tentoonstelling afgelast

Opening Magic Moments Zandvoorts Museum uitgesteld

Opening Magic Moments Zandvoorts Museum uitgesteld wegens Corona Virus

De opening van de tentoonstelling ‘Magic Moments Formule 1’ op vrijdag 13 maart 2020 in het Zandvoorts Museum is afgelast wegens het Corona virus. Het Zandvoorts Museum sluit tot nader bericht van het RIVM. Hier een artikel over Aad van Koningshoven op NH Nieuws. Een paar uur na het interview kreeg Zandvoorts Museum bericht dat het de deuren moest sluiten.

F1 3D Sound Experience

Voor de tentoonstelling heeft Stefan de Groot een documentaire gemaakt over Formule 1 op Zandvoorts Museum. De documentaire heet F1 3D Sound Experience en laat de geschiedenis zien van Formule 1 op Circuit Zandvoort van 1939 t/m 1985. Stefan de Groot heeft oude  8 mm filmbeelden voorzien van geluid en commentaar in de stijl van het Polygoon Journaal. Helaas zal de bezoeker moeten wachten om de tentoonstelling te bezoeken en te genieten van deze unieke  documentaire. Hou deze site en de site van Zandvoorts Museum in de gaten voor meer informatie.