Stefan de Groot

Stefan de Groot / Haarlem  / Interview Haarlem 105 Zandvoorts Museum tijdens Corona

Interview Haarlem 105 Zandvoorts Museum tijdens Corona

Interview Haarlem 105 Zandvoorts Museum tijdens Corona

Haarlem 105 kwam langs in het Zandvoorts Museum dat op het moment gesloten is wegens het Corona virus. De tentoonstelling ‘Magic Moments Formule 1 Zandvoort’ zou op 13 maart 2020 open gaan, maar door het Corona virus werd de tentoonstelling uitgesteld. Op 1 juni 2020 opent Zandvoorts Museum en is de tentoonstelling te zien t/m 23 augustus 2020. Voor de terugkeer van de Dutch Grand Prix Formule 1 in Zandvoort is een speciale expositie ingericht voor race fans en autoliefhebbers rondom de Historische Grand Prix. Er zijn foto’s te zien, race auto miniaturen en Formule 1 trapauto’s. Met de F1 3D Sound Experience kan je de geschiedenis van Formule 1 in Zandvoort bewonderen met nog nooit eerder vertoonden beelden en een overweldigend geluid.  Interviews me wethouder Ellen Verheij, Michael Bleekemolen (Formule 1 coureur), Ferry Verbruggen (Pole Position), Kees Kooi (HARC),  fotograaf Aad van Koningshoven, multimedia kunstenaar Stefan de Groot,  Edwin Teunissen (Techno Desk audiovisuele projecten) en Lana Lemmers (Marketing Zandvoort).