Stefan de Groot

Stefan de Groot / Boek  / Procreate 5 Handleiding -Tekenen op de iPad
Procreate 5 Handleiding -Tekenen op de iPad

Procreate 5 Handleiding -Tekenen op de iPad

Procreate 5 Handleiding -Tekenen op de iPad

Procreate 5 Handleiding – Tekenen op de iPad is het meest uitgebreide Nederlandstalige boek over de teken app Procreate 5.

Leer hoe je een canvas kan aanmaken om direct te tekenen. Sla je de tekening op, kan deel hem en leer hoe je de tekening kan uitprinten. Leer hoe je met behulp van de Drawing Guide tekeningen kan maken in een 1, 2 en 3-punts perspectief, of zelfs Mandela’s. Maak gebruik van lagen om een schilderij in diepte te brengen. Gebruik meer dan 300 brushes om te tekenen met potlood, olieverf, pastel, aquarel, gouache en acryl verf. Maak je eigen penselen. Leer hoe je nauwkeurige selecties kunt maken en de afbeeldingen kan transformeren, roteren en zelfs in perspectief slepen. Maak gebruik van het kleurenmenu en kies harmonieuze kleurcombinaties met Color Harmony. Leer hoe je een afbeelding met behulp van filters en effecten kan aanpassen. Zoek alle functies van Procreate in de handige index.

Gratis videolessen

Het boek bevat ook 11 gratis videolessen, waarin de functies van Procreate 5 worden uitgelegd. Per hoofdstuk kan je via een QR-code gratis online uitleg video’s bekijken.

Updates

Apps zijn steeds in ontwikkeling, Procreate is daar geen uitzondering op. In ‘Procreate 5 Handleiding’ staat ook een link naar alle updates binnen Procreate 5. Met het aanschaffen van dit boek krijg je de lessen over de updates er dus gratis bij.

Softcover
Formaat: 21 cm – 29,7 cm
Pagina’s: 128
ISBN: 978-94-91733-21-5
Prijs: € 29,95
Auteur: Stefan de Groot
Uitgever: Creative Cave Publishers

Bestel het boek nu op Boekenbestellen.nl