Stefan de Groot

Stefan de Groot / Nieuws  / Corona Korting Prints Schilderijen
Stefan de Groot schilderijen Corona korting

Corona Korting Prints Schilderijen

Stefan de Groot heeft een tentoonstelling in Museum Haarlem met zijn schilderijen. De schilderijen zijn t/m 31 december 2020 te koop met 35% Corona korting.

Corona korting

Het werk van multimediakunstenaar Stefan de Groot is van 31 oktober 2020 t/m  4 januari 2021 te zien in Museum Haarlem. Het is een ode aan Haarlem. De stad die op 23 november 775 jaar bestaat. Ter gelegenheid van dit jubileum en de Corona-crisis zijn de prints van de schilderijen te koop met zo’n 35% Corona-korting. De meeste schilderijen die De Groot maakte over Haarlem zijn te zien in de tentoonstelling “Het Spaarne Stroomt – Ode aan Haarlem’. Bekijk alle Haarlem schilderijen in de shop en koop de prints van een schilderij voor een mooie prijs.

Haarlem schilderijen

Het zijn herkenbare Haarlemse locaties zoals de Grote of St. Bavokerk, de Amsterdamse Poort, de Bakenessekerk, Station Haarlem en Teylers Museum. De Groot maakte ook twee impressionistische schilderijen van het Kenaupark en een schilderij van Haarlem uit 1775 Op naar de Olyphant. Deze schilderijen zijn te koop in de winkel van Museum Haarlem en in de shop op deze site.