Stefan de Groot

Stefan de Groot / Kwab Nijlpaard  / Giclée print Kwab Nijlpaard
glicée print Kwab Nijlpaard Hermetica Philosophica Animalia

Giclée print Kwab Nijlpaard

Kwab Nijlpaard bestaat dit jaar 30 jaar. Striptekenaar Stefan de Groot tekende het nijlpaard in 1992 voor het eerst. Ter gelegenheid van het 30-jarig Kwab jubileum geeft Creative Cave Publishers alle Kwab boeken opnieuw uit. De eerste bundel zijn De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol. Als eerste is de Giclée print Kwab Nijlpaard verkrijgbaar onder de naam Hermetica Philosophica Animalia.

Hermetica Philosophica Animalia

Hermetica Philosophica Animalia

De illustratie Hermetica Philosophica Animalia maakte Stefan de Groot in 1994 in inkt voor het prentenboek Het eerste nijlpaard.  Het is deel 2 uit de serie De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol die Stefan samen maakte met schrijver Paul Rooyackers. Stefan heeft deze prent opnieuw bewerkt en ingekleurd op de iPad. De prent wordt ook de cover van de bundel De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol. Het boek komt uit op 1 februari 2022 als hardcover en softcover. De glicée print Hermetica Philosophica Animalia is nu verkrijgbaar als Giclée print in een gesigneerde oplage van 30 stuks op het formaat 29,7 cm x 42 cm (A3).

Er zijn ook andere formaten mogelijk tot 70 cm x 100 cm. Neem contact op met Stefan de Groot voor de mogelijkheden.

Levertijd: 3 werkdagen. De verzendkosten zijn gratis.