Stefan de Groot

Stefan de Groot / Kwab Nijlpaard  / Kwab illustraties Giclées
Kwab illustraties Giclées

Kwab illustraties Giclées

Kwab illustraties Giclées

In november 2022 komt het boek Kwab en het Refrigeraat uit van striptekenaar Stefan de Groot. Voor het boek maakte De Groot twee kleur illustraties in aquarel voor het binnen omslag. Het zijn scenes uit het boek. De Kwab illustraties Giclées zijn nu verkrijgbaar als giclée print op A3 formaat in een gelimiteerde oplage van 8 stuks.

Kwab en het Duistere Woud

Kwab in het Duistere Woud

Kwab in het Duistere Woud is een aquarel illustratie van Stefan de Groot. De illustratie is verkrijgbaar als giclée print, genummerd en gesigneerd. Op de afbeelding is Kwab Nijlpaard te zien en Junior die door het Duistere Woud lopen. De illustratie is onderdeel van het boek Kwab en het Refrigeraat. Het tweetal loopt door het Duistere Woud op zoek naar het refriaan. Je kan hier de Kwab in het Duistere Woud giclée bestellen.

Kwab en de Frigidaire

Kwab en de Frigidaire door Stefan de Groot

Op de afbeelding is Kwab Nijlpaard te zien met Quinten Ieps en Junior die in de kerkers van villa Maulheim de Frigidaire ontdekken. Ze staan op het punt het mysterie van het Refrigeraat te ontrafelen. Je kan hier de Kwab en de Frigidaire giclée bestellen.

Kwab en het Refrigeraat
Kwab en het Refrigeraat is een tekst strip in de traditie van de Toonder Studios. Striptekenaar Stefan de Groot schreef en tekende de strip al in 1994 met Kwab Nijlpaard in de hoofdrol. Dit jaar is het dertig jaar geleden dat De Groot met de strips begon. Om dit te vieren geeft Creative Cave Publishers alle twaalf strip albums opnieuw uit. Eerder verscheen al het boek  Kwab 30 jaar en de bundeling De Ongelooflijke verhalen van Prof. Dr. Anton Mol.

Giclée
Met giclée worden er 8 drukinkten gebruikt om de subtiele overgangen van aquarel beter tot hun recht te laten komen. Deze giclées zijn verkrijgbaar in een kleine gelimiteerde en gesigneerde oplage van 8 stuks met preeg.