Stefan de Groot

Stefan de Groot / Boek  / iPad tekenen in Procreate – Beginner
iPad tekenen in Procreate -Beginner

iPad tekenen in Procreate – Beginner

iPad tekenen in Procreate – Beginner

iPad tekenen in Procreate – Beginner is het boek dat net is uitgekomen bij Creative Cave Publishers. In het boek leg ik in 6 tekenlessen de basis functies uit te van de iPad teken app Procreate. Als je nog nooit op de iPad hebt getekend dan is iPad tekenlessen in Procreate – Beginner het perfecte boek om de basis te leren van Procreate. Het boek is bewust met ringband gemaakt, zodat je de lessen makkelijk kan volgen.

iPad basis

Het boek begint met de basis uitleg over het werken met een iPad. Hoe je een account kan aanmaken en de standaard apps kan gebruiken. Hoe je apps kan kopen en downloaden. De meeste iPad’s ondersteunen de Apple Pencil. Er zijn twee Apple Pencils die door verschillende iPad’s worden ondersteund.

iPad tekenlessen in Procreate

iPad tekenen in Procreate - Beginner schilderen met olieverfIn de 6 tekenlessen leer je in elk hoofdstuk nieuwe vaardigheden om te tekenen in Procreate.Je leert tekenen met digitale potloden, digitale olieverf, het inkten met inkt penselen en het inkleuren van grote vlakken. De tekenlessen zijn makkelijk te volgen. Naast de tekenlessen leer je hoe je een canvas aanmaakt en hoe je de tekening kan opslaan en uitprinten. Je leert hoe je een foto van een schets kan importeren en verder kan bewerken in Procreate. Leer met grafische vormen te tekeken om bijvoorbeeld een huis met strakke lijnen te tekenen. Het boek is bedoelt voor mensen die voor het eerst gaan tekenen met de iPad. iPad tekenen in Procreate -Beginner is het eerste deel van de serie iPad tekenen in Procreate.

Boek

iPad tekenlessen in Procreate – BeginnerSoftcover met ringband
Formaat: 24 cm – 17 cm
Pagina’s:  92
Full Color
ISBN: 9789491733314
Prijs: € 24,95
Auteur: Stefan de Groot
Uitgever: Creative Cave Publishers

Het boek is direct te koop op Boekenbestellen.nl of te bestellen in de boekwinkel of op Amazon.nl

Ebook

iPad tekenlessen in Procreate -Beginner ebook in Apple Books

Het boek ‘iPad tekenlessen in Procreate – Beginner’ is ook verkrijgbaar als eBook in Apple Books. 

Titel: iPad tekenlessen in Procreate – Beginner
Formaat: ePub
Pagina’s:  93
Full Color
Prijs: € 14,99
Auteur: Stefan de Groot
Uitgever: Creative Cave Publishers

Procreate 5 handleiding

Als je alles wilt weten over de tekenapp Procreate dan kan je het beste het boek Procreate 5 handleiding – tekenen op de iPad aanschaffen. in dit boek leg ik alle functies uit van Procreate.