In Opdracht

Stefan de Groot werkt in opdracht

Kunst in opdracht

Laat een kunstwerk in opdracht maken

Tentoonstellingen

De nieuwste technieken voor uw museum

Workshops

Leer alles over het tekenen op de iPad

Kunst in opdracht

Wilt u een realistisch schilderij van uw gebouw? Kunstenaar Stefan de Groot schildert het op de iPad Pro, zodat u het schilderij kunt gebruiken voor promotionele doeleinden en het schilderij tevens op doek op kunt hangen in uw kantoor. Neem contact op met Stefan de Groot voor de mogelijkheden.

Tentoonstellingen

Wilt u een tentoonstelling samenstellen en heeft u hulp bij visuele en technische oplossingen? Neem dan contact op met Stefan de Groot.

Workshops

Stefan de Groot is specialist in het tekenen en schilderen op de iPad. Apple nodigde hem al uit om een demonstratie te geven over het tekenen met de Apple Pencil. Hou deze site in de gaten voor de aankomende Workshops.

Videolessen

Stefan de Groot geeft gratis videolessen over het tekenen en schilderen op de iPad op zijn YouTube kanaal Stayf Draws. De videos zijn al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Boeken

Stefan de Groot heeft meerdere eboeken uitgegeven over het tekenen en schilderen op de iPad.  Er zijn ook kinderboeken verkrijgbaar. Ga naar de iBooks Store van Apple. De eBoeken zijn rijk geillustreerd en bevatten videobeelden.